Agricultură

2021-11-19, 14:06:13

În acest weekend se desfăşoară ultima ediţie din acest an a Pieţei Producătorilor Agricoli din Olt

Sâmbătă, 20 noiembrie, va fi ultima zi din acest an, în care putem cumpăra legume și fructe proaspete din Piața Volantă de pe aleea Consiliului Județean Olt.


Potrivit CJ Olt, producătorii locali ne vor bucura cu produsele lor proaspete, în primăvara anului viitor, imediat ce vremea ne va permite.

Piaţa Producătorilor Olteni, organizată de Consiliul Judeţean Olt, cu sprijinul Asociaţiei Tinerilor Fermieri (ATF) Olt, s-a deschis în urmă cu două luni.

Acest demers a fost inițiat de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, pentru sprijinirea micilor producători agricoli, promovarea produselor agricole locale  și pentru a răspunde politicii de promovare a alimentației sănătoase și producției agricole sustenabile.


Comentarii

Redacţia

2021-11-19 14:06:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...