Sport

2019-11-04, 15:25:09

Ianovschi, după remiza cu Voluntari II: „Am dat dovadă de nişte naivităţi ieşite din comun”

CSM Slatina a remizat, scor 3-3, pe terenul celor de la Voluntari II, ratând astfel şansa de a reveni în postura de lider. Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianovschi, s-a arătat nemulţumit nu doar de rezultat, ci mai ales de joc, acesta fiind surprins de erorile în lanţ.

Un autogol, două penalty-uri comise, dar şi situaţii ideale ratate au fost doar câteva dintre fazele care, efectiv, au adus multă nemulţumire după meciul de pe terenul celor de la Voluntari II. Antrenorul grupării, Mihai Ianovschi, s-a arătat total dezamăgit de evoluţia echipei, elevii săi ratând alte puncte importante în economia clasamentului.

„Am început bine, am deschis scorul, după care am dat dovadă de nişte naivităţi ieşite din comun, pe care, din păcate, le-am mai întâlnit şi în alte meciuri. Nu meritam nici măcar acel punct, la ceea ce am arătat pe teren. Ne ajută în continuare rezultatele, pentru că şi celelalte echipe s-au împiedicat, însă trebuie să realizăm că este momentul să ne trezim. Ne aşteaptă un alt meci, în care avem posibilitatea să schimbăm lucrurile. Sper să dăm dovadă de maturitate, să strângem rândurile şi să facem un joc bun, pentru că noi suntem propriii noştri adversari”,
a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

CSM Slatina va întâlni vineri, 8 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe teren propriu, echipa a doua a Universităţii Craiova.

Comentarii

Redacţia

2019-11-04 15:25:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...