Politică

2021-10-12, 11:31:57

Iancu: Din partea preşedintelui este o dovadă de cinism să desemnezi un premier de la un partid de 15%. PSD nu va vota

Prezent luni seara în cadrul emisiunii „Reporter 24”, deputatul PSD Olt Marius Iancu a declarat că social-democraţii nu va vota un Guvern condus de Dacian Cioloş despre care spune că a fost şi rămâne “premierul zero”

Parlamentarul oltean s-a declarat surprins de faptul că Iohannis a desemnat un premier de la partidul care s-a clasat pe locul trei, la ultimele alegeri.


„Pot să spun că am fost şi eu surprins, dar noi rămânem fermi pe poziţie. Partidul Social Democrat nu o să voteze niciodată un Guvern al lui Dacian Cioloş. Din partea preşedinteului Iohannis este o dovadă de cinism să desemnezi un premier de la un partid de 15%, un om care a mai fost în fruntea Executivului în 2016 şi de acolo a plecat cu ştampila de „premierul zero””, a transmis Marius Iancu.

Dacian Cioloş a fost nominalizat, luni seara, de preşedintele Klaus Iohannis candidat la funcţia de prim-ministru.

„În niciun caz! PSD nu o să voteze Guvernul lui Dacian Cioloş, dacă Guvern va ajunge să fie votat, dacă va reuşi să-şi facă echipa cu care să se prezinte în Parlament”, a conchis Iancu.

Comentarii

Redacţia

2021-10-12 11:31:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...