Actualitate

2020-03-11, 18:39:12

Hrana pentru persoanele carantinate, asigurată de Spitalul Slatina

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, printr-un protocol încheiat de DSP Olt, asigură hrana persoanelor aflate în carantină în centrul din municipiu.

Potrivit unui comunicat al DSP Olt, hrana compusă din mic dejun, prânz şi cină este asigurată de SJU Slatina, pentru punctul de carantină Q1.

Astăzi, pentru cele patru persoane carantinate au fost prelevate probe pentru determinarea infecţiei cu COVID-19.

„Intrarea în centrul de carantină s-a făcut în prezenta şi de către reprezentanţii DSP Olt. S-a recoltat proba nr. 1 pentru determinarea infecţiei umane cu noul coronavirus, de catre personalul de specialitate din DSP Olt. Persoanele carantinate au la dispoziţie persoană de contact din DSP Olt, pentru comunicarea stării de sănătate, cât şi preferinte alimentare, echipamente”, se arată în comunicatul DSP Olt.
 
410 persoane se află în izolare la domicioliu, în judeţul Olt, în acest moment, iar 176 au ieşit din izolare, fără să prezinte semne de boală.

În continuare, Oltul are o persoană confirmată cu COVID-19, caracaleanul de 51 de ani, care a călătorit în acelaşi autocar cu un sucevean de 71 de ani, confirmat şi el cu coronavirus. Luni, un băieţel de patru ani, din Grădinari, a fost internat la Spitalul Slatina şi i s-au prelevat probe. Părinţii copilului au călătorit şi ei cu acelaşi autocat, dar probele iniţiale au ieşit negative în cazul lor. 

Comentarii

Redacţia

2020-03-11 18:39:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...