Sport

2021-10-22, 10:26:38

Handbalistele slătinene, duel în deplasare cu Rapid Bucureşti

Meci extrem de dificil pentru handbalistele slătinene în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora întâlnesc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.30, în deplasare, Rapid Bucureşti, formaţie aflată pe locul al treilea în clasament.

Misiune grea pentru handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora, în runda actuală a Ligii Naţionale. După jocul precedent cu Gloria Bistriţa, pierdut la un gol, slătinencele întâlnesc sâmbătă, în deplasare, Rapid Bucureşti, formaţie care s-a întărit extraordinar şi care lupăt pentru primele locuri. Prin urmare, lupta pentru puncte va fi foarte dificilă, însă nu imposibilă.

Rapid Bucureşti-CSM Slatina se joacă sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 13.30, în Sala Rapid. Jocul va putea fi urmărit în format livetext pe site-ul FRH.

CSM Slatina ocupă, înaintea disputării aceste partide, locul zece în clasament, cu şase puncte acumulate.  De cealaltă parte, Rapid Bucureşti are şansa de a trece pe primul loc, în eventualitatea unei victorii contra formaţiei slătinene. Comentarii

Redacţia

2021-10-22 10:26:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...