Sport

2020-07-01, 10:07:53

Handbalistele slătinene au dat startul pregătirilor. Primul meci oficial, cu CSM Bucureşti, în august

Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon competiţional, care va alinia la start 16 echipe. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora se vor pregăti în aer liber, pe plan local, în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi.

Victorina Bora a sunat adunarea. Primul antrenament al verii a fost susţinut  la Plaja Olt, pregătirea pentru abordarea noului sezon urmând să fie susţinută, în următoarea perioadă, doar în aer liber. La reunirea lotului au fost prezente şi cele trei handbaliste nou-venite Larisa Tamaş, Mirela Paşca şi Andreea Ivan.

Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora se vor antrena pe plan local în regim de cantonament,  cu două antrenamente pe zi în aer liber, urmând ca apoi să participe şi la câteva turnee şi meciuri amicale.

Primul meci oficial al handbalistelor slătinene va fi restanţa, din Cupa României, cu CSM Bucureşti, care se va desfăşura la jumatatea lunii august, urmând ca prima etapă a campionatului să se desfăşoare pe 27 august, tot la București, împotriva echipei Rapid.

Comentarii

Redacţia

2020-07-01 10:07:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...