Eveniment

2019-06-14, 13:59:49

FOTO&VIDEO. Traficant prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu droguri, la Corabia

Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Vâlcea, suspectat de trafic de droguri, a fost prins în flagrant de ofiţerii SCCO Olt, în timp ce ridica un colet de la o firmă de curierat din Corabia.

Ion Dudu, din comuna Amărăşti, judeţul Vţlcea, a fost săltat în momentul în care ridica un colet ce conţinea mai multe pachete cu droguri. Acţiunea oamenilor legii s-a desfăşurat miercuri, pe raza oraşului Corabia.

„În interiorul coletului, ascunse printre alte obiecte, polițiștii au descoperit trei pachete din material plastic, ce conțineau aproximativ 600 de grame de fragmente vegetale, de culoare verde, sub formă de muguri, posibil canabis”
, se arată în comunicat de presă al IPJ Olt.
 

Materialul vegetal a fost ridicat și trimis Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor București.

Joi, Tribunalul Olt a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele vâlceanului. Acesta este cercetat pentru trafic ilicit de droguri de risc.
 
Poliţiştii SCCO Olt au fost sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.
 

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 13:59:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...