Sport

2022-05-12, 20:54:17

FOTO&VIDEO. CSM Slatina pierde la un gol duelul cu CSM Bucureşti. Victorina Bora, mulţumită de evoluţia jucătoarelor sale

Echipa de handbal CSM Slatina a oferit o replică bună în duelul cu CSM Bucureşti. Handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au ridicat la nivelul adversarelor, însă nu au reuşit să furnizeze surpriza, cedând la un gol, scor 25-26. Cea mai bună marcatoare în echipa slătineană a fost pivotul Lorena Ostase, care va părăsi gruparea slătineană în această vară.

Handbalistele echipei CSM Slatina s-au ridicat la nivelul componentelor echipei CSM Bucureşti, însă au cedat la un gol, scor 25-26.

Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au stat în coasta adversarelor, iar cu mai multă atenţie puteau chiar obţine ceva din această confruntare.

Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei CSM Slatina a fost Lorena Ostase, care a marcat nouă goluri. Pivotul selecţionatei tricoloare va părăsi în această vară CSM Slatina, ea semnând deja cu Rapid Bucureşti.

Antrenoarea grupării slătinene, Victorina Bora, s-a arătat mulţumită de atitudinea elevelor sale, pe care a ţinut să le felicite. Totodată, aceasta a precizat că urmează o perioadă dificilă, având în vedere faptul că echipa slătineană va susţine barajul de menţinere pe prima scenă a handbalului.

 CSM Slatina va evolua, duminică, 15 mai, de la ora 16.30, pe teren propriu cu CS Măgura Cisnădie.

 

 

Comentarii

Redacţia

2022-05-12 20:54:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...