Administraţie

2021-11-22, 15:09:49

FOTO. Lucrări de canalizare pe strada Oituz din Slatina. Traficul rutier este deviat pe o rută alternativă

Traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, pe strada Oituz din Slatina, unde se desfăşoară lucrări la reţeaua de alimentare cu apă.

Potrivit reprezentanţilor CAO, pe strada Oituz se desfăşoară lucrări de reabilitare - deviere rețea de distribuție SP Oituz - strada Prelungirea Pitești- lungime 867 metri, cinci cămine de vane.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, traficul rutier pentru autovehiculele care vin dinspre Piteşti şi merg spre Craiova este deviat pe traseul Carol I - Tudor Vladimirescu - Ionaşcu - Constantin Brâncoveanu.

„Este o lucrare complexă, cu termen de finalizare în primul trimestru al anului 2022, dar în funcție de starea vremii, acesta se poate prelungi. Dacă va fi o iarnă cu precipitații abundente, lucrarea va intra în conservare, iar traficul rutier va fi reluat pe această stradă. Lucrările vor reîncepe în primăvară, atunci când vremea va permite”, transmit reprezetanţii CAO.

Comentarii

Redacţia

2021-11-22 15:09:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...