Cultură

2020-06-25, 11:02:58

FOTO: Concert în Parcul "Poroineanu" din Caracal: Horia Mihail şi Pianul Călător

Aproximativ 150 de iubitori de muzică din Caracal au asistat, miercuri seara, la recitalul susținut de maestrul Horia Mihail în cadrul Turneului Pianul Călător (a X-a ediție).

Concertul a fost organizat în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal.

„Organizat în aer liber, în Parcul Constantin Poroineanu din Caracal, concertul a adus o undă de firesc și natural chiar și în condițiile în care am fost nevoiți să păstrăm distanța socială și să ne ascundem zâmbetul de satisfacție în spatele măștilor”, a transmis administratorul public al municipiului, Adrian Chesnoiu.

La rândul său, omul de afaceri Ion Doldurea, un iubitor al artelor, a ţinut să-i mulţumească lui Horia Mihail pentru reprezentaţie.

„Ca de fiecare dată, o încântare pentru suflet! Muzica lui Beethoven, in interpretarea maestrului Horia Mihail,  a răsunat în parcul Poroineanu. Mulțumim, Maestre!”, a afirmat Doldurea.

Comentarii

Redacţia

2020-06-25 11:02:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...