Comunitate

2019-12-11, 19:30:17

Emil Moţ, donaţii în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a făcut donaţii, alături de familie, miercuri seara, la Căsuţa lui Moş Crăciun din Parcul Tineretului, în cadrul campaniei „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”.

Primarul a dat un semnal pentru a fi mai aproape de oamenii mai puţin norocoşi în viaţă, măcar de sărbători.

„Sunt tată și știu cât de valoros este sentimentul pe care ți-l creează zâmbetul adus pe chipul unui copil. Sunt om și am înțeles de-a lungul timpului faptul că oamenii mai puțin norocoși și mai greu încercați de viață, au nevoie de noi toți să le fim alături. Eu cred că împreună suntem mai puternici și de aceea vă invit și pe dumneavoastră să luați parte într-un număr cât mai mare la sprijinirea copiilor greu încercați de soartă astfel încât să aducem împreună zâmbete pe chipurile acestora prin intermediul campaniei umanitare pe care am organizat-o, „Și tu poți fi Moș Crăciun””, a spus Emil Moţ.

Primăria Slatina a lansat campania umanitară „Și tu poți fi Moș Crăciun”, care se desfăşoară în perioada 9-24 decembrie 2019. Scopul acestei acțiuni este acela de a aduce magia Sărbătorilor de Iarnă și un zâmbet pe chipul copiilor greu încercați de soartă.

Astfel, persoanele care doresc să facă fericit un copil, fie chiar şi pentru o zi, pot contribui aducând la căsuța lui Moș Crăciun din cadrul Târgului de Crăciun în parcul Tineretului, lucrurile pe care doresc să le doneze .

Pot fi donate:

articole şcolare: cărți, caiete de scris, rechizite, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
articole de îmbrăcăminte: o bluză, un hanorac, o pereche de pantaloni sau blugi, o rochiţă, un pulover sau orice altceva de acest fel;
jucării adecvate copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani;
orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor;

Campania umanitară se adresează locuitorilor municipiului Slatina și nu numai, care doresc să doneze pentru a face un copil fericit în preajma Sărbătorilor.

Campania presupune colectarea și pregătirea cadourilor în perioada 9-22 decembrie 2019 şi distribuirea acestora în perioada 23-24 decembrie.

Cadourile pot fi prezentate într-o cutie de carton (poate fi o cutie pantofi suficient de mare încât să poți pune în ea lucrurile pe care vrei să le dăruieşti) al cărui capac nu va fi lipit.

După prezentarea la Căsuța lui Moș Crăciun și verificarea conținutului cutiei, donatorul care preferabil va fi copil, va proceda la împachetarea acestuia într-un ambalaj cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și va fi predat lui Moș Crăciun sau spiridușilor ce vor fi prezenți în Căsuța lui Moș Crăciun în perioada 9-22 decembrie, interval orar 18:00-19:00.

După împachetare, fiecare cadou va purta o etichetă pe care va fi scris cui poate fi dăruit acesta. Spre exemplu: fetiță 5-6 ani, băiețel 7-8 ani.

Distribuirea cadourilor se va face de către Moș Crăciun însoțit de reprezentanții Primăriei municipiului Slatina, către:

fundațiile/ organizațiile dedicate persoanelor cu dizabilități din municipiul Slatina;
fundațiile/ organizațiile dedicate persoanelor cu nevoi speciale din municipiul Slatina;
casele de tip familial din municipiul Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-12-11 19:30:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...