Învăţământ

2020-01-22, 11:34:41

Elevii de a VIII-a şi a XII-a susţin simularea Evaluării şi Bacalaureatului, în februarie

Elevii olteni din clasele a VIII-a şi a XII-a susţin simularea examenelor de sfârşit de an, la începutul lunii februarie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, Mirela Paraschiv, a declarat că este doar prima serie de simulare a Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului. Elevii din anii terminali vor susţine încă o simulare, organizată de această dată de Ministerul Educaţiei, în luna martie.

„Desfăşurăm simulări ale examenelor de sfârşit de an, în luna februarile, la nivelul judeţului, şi în luna martie vor fi cele la nivel naţional. La cele organizate de noi participă elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, în intervalul 10-14 februarie. Examenele se susţin cu profesorii din şcoală, iar ulterior se face o diagnoză a nivelul elevilor, înainte de simulările ministerului şi înainte de examene”, a afirmat reprezentantul ISJ Olt.

Programa pentru simularea Evaluării Naţionale şi Bacalureatului, examene programate în luna februarie, poate fi consultată pe site-ul oficial al ISJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-01-22 11:34:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...