Sport

2020-01-24, 16:37:58

Echipa de tenis de masă a României, din care face parte slătineanca Irina Ciobanu, s-a calificat la Olimpiada de la Tokyo

Echipa națională de tenis de masă, formată din Eliza Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs și Irina Ciobanu, a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Tricolorele au învins, în cadrul turneului de calificare desfășurat în Portugalia, cu 3-0 echipa Italiei, iar astăzi au trecut de India, scor 3-2, obținând astfel biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Punctele României, în duelul decisiv cu India, au fost aduse în proba de simplu de Eliza Samara și Daniela Dodean. Cele două s-au impus și la dublu, după un meci aprig disputat, încheiat cu victoria de 3-2 a tricolorelor.

Comentarii

Redacţia

2020-01-24 16:37:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...