Politică

2020-01-20, 12:37:21

După PNL, şi USR propune la primărie tot un candidat care vine în Slatina doar în weekend

După ce PNL a desemnat un candidat la primărie care a părăsit oraşul de aproape două decenii, şi cei de la USR le-au urmat exemplul lansând un candidat care a plecat din Slatina din anul 2013.

Uniunea Salvaţi România şi-a prezentat, luni, candidatul la Primăria Slatina. Este vorba despre Valentin George Bucicoiu, înscris în partid în noiembrie 2019 şi plecat din Slatina de şapte ani.

„Am 33 de ani, sunt născut şi crescut în Slatina. Provin dintr-o familie de oameni muncitori, am doi fraţi - un frate poliţist, o soră asistentă medicală. Sunt absolvent al Liceului Economic «Petre S. Aurelian» din Slatina, după care am obţinut o licenţă în drept, un master în dreptul afacerilor. De profesie sunt practician în insolvenţă şi sunt asociatul coordonator al unei astfel de societăţi. Din 2013, a trebuit să mă mut cu serviciul în Bucureşti, dar revin în fiecare săptămână acasă pentru acasă va rămâne întotdeauna Slatina”, s-a prezentat candidatul USR.

Întrebat dacă cei şapte ani în care doar vizitează Slatina în weekenduri îl fac să nu fie ancorat în realitatea locală, Bucicoiu a răspuns că rămâne la curent cu ce se întâmplă în oraş prin prisma familiei şi prietenilor.

„Cu siguranţă sunt ancorat. Cu atât mai mult cu cât am familie, am colegi care locuiesc aici. Părinţii mei sunt din Slatina, eu sunt din Slatina, am trăit până în 2013 aici, sunt destul de ancorat. În continuare sunt prezent aici, nu neapărat în fiecare weekend, dar chiar şi în timpul săptămânii”, a declarat Bucicoiu.

Amintim că, după aproximativ 20 de ani în care a locuit în Bucureşti, fost membru PDSR, expert în comunicare ce a lucrat printre alte firme cu Holzindustrie Schweighofer, Mario de Mezzo a fost prezentat în luna septembrie drept candidat al PNL la primăria municipiului Slatina.


Comentarii

Redacţia

2020-01-20 12:37:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...