Administraţie

2020-08-27, 14:36:32

Drumul judeţean care leagă Slatina de nordul judeţului, reabilitat cu fonduri europene

Drumul judetean DJ 657, care leagă localitățile Recea (DJ 653), Valea Mare, Priseaca, Poboru, Spineni și drumul naţional DN 67B va fi reabilitat de Consiliul Judeţean Olt cu fonduri europene.

Modernizarea acestuia va oferi oamenilor din nordul județului posibilitatea să reducă timpul călătoriei spre Slatina, potrivit preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu. Lungimea totală a drumului este de 46 km.

„Este un drum care leagă Slatina de nordul județului, deci un drum median pentru nordul județului. Dacă ne va reuși acest lucru, acel drum va fi foarte utilizat de către locuitorii din nordul județului. Adică în loc să mergi prin Scornicești, pe drumul național, tai direct distanța și ajungi la Slatina”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Investiția va fi realizată cu fonduri europene, a mai precizat șeful administrației județene.

„Proiectul propus este deosebit de important pentru economia județului Olt, asigurând pe de o parte legătura între comunități economice cu identitate clară și pe de alta parte stimulând accesibiliatea către zone cu potențial economic în plină dezvoltare de pe traseul DJ 657.

Obiectivul general al proiectului creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T prin modernizarea DJ 657”, se arată în raportul proiectului de hotărâre adoptat, joi, de aleşii judeţeni.

Comentarii

Redacţia

2020-08-27 14:36:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...