Eveniment

2019-12-13, 09:33:03

Doi tâlhari care au furat un cal şi o căruţă, la Corabia, arestaţi preventiv

Doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea unei tâlhării, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Corabia, au fost arestaţi prerventiv.

Potrivit poliţiştilor, la începutul acestei săptămâni, un bărbat de 31 de ani, din Corabia, a sesizat că a fost victima unei tâlhării.

„În timp ce se afla pe Drumul Județean 543 pe raza localității, doi bărbați l-ar fi fost deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, au fost identificați cei doi bărbați cu vârstele de 59 și 30 de ani, ambii din orașul Corabia, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Miercuri, cei doi tâlhari au fost reţinuţi, după care, în cursul zilei de ieri, bărbaţii au primit mandate de arestare preventivă.Comentarii

Redacţia

2019-12-13 09:33:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...