Actualitate

2021-03-03, 19:58:51

Documentele de care au nevoie cei care locuiesc, tranzitează sau lucrează în Vişina Nouă, localitate carantinată începând de astăzi

Locuitorii comunei Vişina Nouă sunt de azi în carantină. Ei pot ieși din casă doar cu o declarație pe proprie răspundere.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc, tranzitează sau lucrează în zonele carantinate, respectiv comuna Vișina Nouă, Prefectura Olt pune la dispoziţia locuitorilor modelul orientativ de adeverință de la angajator, declarația pe propria răspundere pentru tranzitarea localității carantinate și declarația pe propria răspundere pentru ieșirea din locuință.

 Pentru verificarea motivului deplasării persoanele care se deplasează în interes profesional sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

De asemenea, verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Documentele pot fi găsite pe pagina de internet a Instituție Prefectului – județul Olt. De asemenea, declarațiile pe propria răspundere pot fi scrise și de mână, conform modelului orientativ.

Prefectura Olt precizează că se permite tranzitarea comunei Vișina Nouă, de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea în localitate.

Documentele pot fi descărcate de AICI.

 

 

Comentarii

Redacţia

2021-03-03 19:58:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...