Sport

2019-12-06, 11:57:36

DJTS Olt lucrează la topul sportivilor

Reprezentanţii Direcţiei pentru Sport Olt centralizează, în această perioadă, rezultatele obţinute de sportivii legitimaţi la cluburile din judeţ.

Topul performerilor va fi făcut public după data de 15 decembrie, având în vedere faptul că mai sunt programate competiţii în acest an. Sportiva anului 2018 a fost tenismena Adina Diaconu, care în ultimii ani a condus detaşat această ierarhie.

Jucătoarea de tenis de masă are mari şanse să fie din nou desemnată sportiva anului, având în vedere performanţele extraordinare înregistrate în plan internaţional. De asemenea, săptămâa viitoare, aceasta va participa la Campionatul Naţional de Tineret, acolo unde are mari şanse să obţină o nouă medalie. Adina Diaconu este şi componentă a lotului naţional de senioare al României. 


Comentarii

Redacţia

2019-12-06 11:57:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...