Eveniment

2019-09-14, 14:52:00

Dincă, transferat în Arestul IPJ Olt

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost transferat din Arestul Poliției Capitalei în cel de la IPJ Olt, informaţia fiind confirmată de poliţiştii olteni.

Decizia a fost luată pentru ca acesta să participe, luni și marți, la reconstituirea crimelor din casa lui, care va fi făcută de procurorii DIICOT.

Acest lucru, pe care anchetatorii îl vor face, presupune ca Gheorghe Dincă să fie dus la locul din care Alexandra s-a urcat în mașina criminalului, loc care se află lângă casa părinților fetei. De acolo, anchetatorii vor urma exact traseul pe care a mers Dincă. Așa cum se face la fiecare econstituire.

Dincă le va arăta anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra, pas cu pas, până la locuința lui din caracal, acolo unde susține că a ucis-o.

Comentarii

Redacţia

2019-09-14 14:52:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...