Comentariul Gazetei

2019-08-07, 13:55:57

De ce l-a chemat Trump pe Iohannis, la Casa Albă?

În timp ce Cazul Caracal este în continuare disecat pe toate canalele media, apare o ştire surprinzătoare. Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump, pe 20 august, chiar la Casa Albă. Refuz să cred că vizita are vreo legătură cu crimele odioase de la Caracal, cu monstrul Gică, care a pus pe jar tot sistemul judiciar, deşi, dacă extrapolăm, am putea face câteva conexiuni şi cu Baza militară de la Deveselu.

M-am gândit apoi ce vor americanii, de ce îl cheamă pe Klaus al nostru!? Poate vor iar să aruncăm sume importante pe armament? Să încheiem un contract precum Bechtel? Mă îndoiesc că Iohannis va putea negocia de la egal la egal cu Donald Trump, deşi ţara noastră ocupă un loc strategic în această zonă. Doar va zâmbi şi va da tâmp din cap, semn că îl aprobă pe liderul american.

Cert este că Iohannis va folosi această vizită, chiar dacă ea nu va aduce niciun beneficiu ţării, în scop electoral, încercând să-şi întărească poziţia pentru viitoarele alegeri.  


Comentarii

Redacţia

2019-08-07 13:55:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...