Actualitate

2019-12-11, 12:14:49

Daruri dulci din „Desaga lu’ Moş Crăciun”, pentru copiii care colindă Primăria Slatina

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, în cadrul Primăriei Municipiului Slatina, se desfăşoară programul „Desaga lu’ Moş Crăciun”, acţiune în cadrul căreia aproximativ 2.300 de copii care vor colinda instituţia vor primi pachete cu dulciuri.

După darurile oferite copiilor din creşele şi grădiniţele din Slatina, în cadrul programului „Povestea lui Moş Nicole”, în perioada 10-20 decembrie, municipalitatea derulează un nou proiect dedicat preşcolarilor şi şcolarilor din grădiniţele şi şcolile primare, care vor colinda Primăria Slatina. Este vorba despre acţiunea „Desaga lu’ Moș Crăciun”, aflată în plină desfăşurare.

Astfel, prin intermediul acestui program, aproximativ 2.300 de copii din unitățile de învățământ aflate pe raza municipiului Slatina sunt întâmpinați cu bucurie să interpreteze colinde, iar la final îl vor întâlni pe Moş Crăciun, care le va oferi cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Comentarii

Redacţia

2019-12-11 12:14:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...