Sport

2021-02-23, 10:47:45

CSM Slatina întâlneşte, în Sala Polivalentă din Bucureşti, CS Dacia Mioveni, în cadrul unei partide extrem de importante

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Naţionale, în Sala Polivalentă din Bucureşti, CS Dacia Mioveni, în cadrul unui derby al suferinţei. Cele două echipe sunt despărţite de doar două puncte, prin urmare partida este extrem de importantă în lupta pentru atingerea obiectivului, menţinerea în primul eşalon handbalistic.

Pe locul 13, cu şapte puncte acumulate, CSM Slatina are mare nevoie de victorie în confruntarea cu echipa de pe locul 11, CS Dacia Mioveni. Partida poate fi catalogată drept una de şase puncte, având în vedere faptul că ambele echipe luptă pentru menţinere. 

Partida se va disputa la Bucureşti, în Sala Polivalentă, miercuri, 24 februarie, cu începere de la ora 10.15. Jocul va putea fi urmărit live pe platforma tv a FRH.

După meciul cu CS Dacia Mioveni, CSM Slatina va întâlni, pe data de 10 martie, SCM Gloria Buzău. 


Comentarii

Redacţia

2021-02-23 10:47:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...