Sport

2021-03-12, 10:40:48

CSM Slatina, după puncte la Reşiţa, contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga a II-a

După remiza de pe teren propriu cu Farul Constanţa, scor 1-1, echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, CSM Reşiţa, contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga a II-a. Meciul se va disputa sâmbătă, 13 martie, cu începere de la ora 11.00, şi va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

CSM Slatina întâlneşte, în runda actuală, în antepenultima etapă a sezonului regulat, în deplasare, Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa, în cadrul unei partide în care punctele puse în joc sunt extrem de preţioase. 

Antrenorul grupării slătinene, Dinu Todoran, spune că niciun meci nu este uşor, cu atât mai mult cu cât cel împotriva unei contracandidate aduce o luptă şi mai aprigă pentru puncte. 

„Ne dorim foarte mult să câştigăm, să depăşim acest blocaj. Toate meciurile sunt grele, însă, aşa cum s-a văzut, oricine poate învinge pe oricine. Au fost rezultate neaşteptate în ultima perioadă, la nivelul Ligii a II-a se poate întâmpla orice. Nu există diferenţe de valoare foarte mari”, a precizat antrenorul grupării CSM Slatina, Dinu Todoran.

Meciul CSM Reşiţa-CSM Slatina se va disputa sâmbătă, 13 martie, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Mircea Chivu”. Confruntarea va putea fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene. Comentarii

Redacţia

2021-03-12 10:40:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...