Sport

2019-08-09, 11:10:58

CSM Slatina, amical pe „1 Mai” în compania unei alte colege de serie, CSM Alexandria

După amicalul cu Unirea Bascov, câştigat cu 3-0, CSM Slatina continuă seria meciurilor de pregătire în compania unei alte echipe pe care o va întâlni în meciurile oficiale din Liga a III-a, CSM Alexandria. Meciul se va disputa sâmbătă, 10 august, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina continuă pregătirea pentru debutul în eşalonul al treilea cu un amical pe teren propriu sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00. CSM Alexandria, echipă ce evoluează în seria a III-a, va fi adversara grupării slătinene în cel de-al patrulea joc de pregătire al verii.

Este penultimul meci amical pentru gruparea pregătită de Mihai Ianoschi, care a mai întâlnit Viitorul Dăeşti (2-0), FC Rapid Bucureşti (1-3) şi Unirea Bascov (3-0). După testul cu CSM Alexandria, echipa slătineană va întâlni, pe 17 august, în cadrul ultimului joc de pregătire, CSU Craiova II, echipă pe care slătinenii o vor întâlni, de asemenea, în noul sezon al Ligii a III-a.

Meciurile oficiale vor începe pe 23 august. CSM Slatina are statut de nou-promovată şi va debuta în Liga a III-a în faţa propriilor suporteri. Ţintarul va fi stabilit luni, 12 august, de la ora 15.00, la Casa Fotbalului. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-09 11:10:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...