Sănătate

2020-05-23, 16:47:28

Creşte focarul de la Ambulanţă. Trei angajaţi şi un contact, jandarm, testaţi pozitiv

Alţi trei angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt au fost testaţi pozitiv. Astfel, totalul celor infectaţi creşte la 17 persoane. Tot astăzi a venit rezultatul şi pentru un contact direct, pozitiv şi acesta. Este vorba despre un jandarm, soţul unei asistente.

Creşte focarul de la Ambulanţa Olt. Trei angajaţi au primit astăzi rezultatul testelor, pozitiv. Aceştia, ca şi ceilalţi colegi, vor ajunge în grija medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Tot astăzi a fost confirmat cu noul coronavirus şi un angajat al MAI, jandarm, în cadrul IJJ Olt, contact direct cu una dintre persoanele deja pozitivate. Bărbatul este soţul uneia dintre asistentele depistate pozitiv la începutul acestei săptămâni. 

Militarii care au avut contact direct cu ofiţerul testat pozitiv vor fi trimişi în izolare domiciliu. 

Focarul de la Ambulanţa Olt ajunge, astfel, la 18 persoane. Prima depistată pozitiv a fost o asistentă domiciliată în oraşul Mioveni, care făcea naveta la Slatina cu trenul sau cu microbuzul. Femeia este internată la Spitalul Mioveni.


Comentarii

Redacţia

2020-05-23 16:47:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...