Administraţie

2021-06-10, 10:31:54

Consultare online pentru actualizarea Strategiei de dezvoltare a Slatinei

Primăria Slatina a lansat o consultare online pentru actualizarea Strategiei de dezvoltare pentru perioada 2021-2027.

Este vorba despre un chestionar strategic ce e adresează în principa oamenilor de afaceri și a investitorilor din municipiul Slatina.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, chestionarul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul comunităţii, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene.

Chestionarea se desfăşoară până pe 15 iunie.

„Vă rugăm să vă alocați 3 minute, în perioada 08.06.2021 - 15.06.2021, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrază pe urmărirea nevoilor mediului de afaceri și direcțiilor de dezvoltare ale acestuia”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.

Chestionarul poate fi completat apăsând AICI.

Comentarii

Redacţia

2021-06-10 10:31:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...