Politică

2021-11-17, 11:34:46

Conducerea PSD, în ședință pentru a stabili propunerea de premier a partidului

Conducerea PSD se reunește în ședință de la ora 13.00 pentru a stabili propunerea de premier a partidului. Ședința Consiliului Politic Național al Partidului Social Democrat este programată după ce liberalii au votat conducerea rotativă a Guvernului, cu primul premier de la PNL.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, înainte de ședință, că este normal ca PSD să solicite să desemneze primul premier, din moment ce a câștigat alegerile și a precizat că există negocieri și va fi găsită „o cale să nu iasă nimeni păcălit”, arată g4media.ro.

PSD ar intenționa să-l susțină pe Marcel Ciolacu pentru funcția de premier și nu este de acord cu varianta ca Florin Cîțu să fie propunerea liberalilor.

Negocierile cu PSD s-au prelungit din cauză că liderul PNL încercat să evite un eventual guvern format în jurul altui nume din PNL decât al său sau un guvern din care să nu facă și el parte din poziția de vicepremier sau ministru de finanțe.

 

Comentarii

Redacţia

2021-11-17 11:34:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...