Administraţie

2021-09-17, 10:35:56

Certificare ISO pentru CJ Olt. Calitate superioară şi eficiență a serviciilor personalizate oferite

Consiliul Județean Olt a obținut certificarea sistemului calității ISO 90001:2015, în cadrul proiectului „Administrație eficientă, servicii de calitate la nivel județean”, finanțat din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Potrivit unui comunicat remis de forul judeţean, această certificare reprezintă garanția calității serviciilor oferite de instituția noastră în domeniul administrației publice.

Proiectul a fost inițiat din nevoia de creștere a calității managementului în instituțiile publice și pentru creșterea încrederii și satisfacției cetățenilor în aceste servicii.

„În urma implementării standardului ISO 9001:2015, se dorește simplificarea proceselor derulate în cadrul Consiliului Județean Olt, creșterea eficienței instituționale, iar serviciile prestate să fie în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001, standard care deja este acreditat şi care şi-a dovedit eficiența”, arată sursa citată.

Ca urmare a certificării ISO, serviciile administrației publice locale la nivelul județului Olt vor avea ca bază de referință următoarele valori comune:
•    Eficiență în administraţia publică – profesionalism şi etică la cele mai ridicate standarde şi performanţe ridicate ale funcţionarilor publici;
•    Transparenţă în actul administrativ şi a activităţilor tuturor structurilor administrative;
•    Accesibilitate pentru servicii, flexibilitate şi adaptabilitate a acestora conform cerinţelor individualizate ale cetăţenilor;
•    Calitate superioară şi eficiență a serviciilor personalizate oferite;
•    Responsabilitate față de cetăţean şi comunitatea locală.

Comentarii

Redacţia

2021-09-17 10:35:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...