Sănătate

2019-08-07, 10:36:22

Cătălin Rotea, singurul candidat la postul de manager. Consiliul de Administraţie al Spitalului Slatina a admis dosarul

Cătălin Rotea este singurul candidat care s-a înscris la concursul organizat pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Dosarul acestuia a fost declarat admis, după verificarea făcută, luni, de către comisia de concurs.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Slatina a validat dosarul lui Cătălin Rotea pentru funcţia de manager. Este singurul candidat care s-a înscris pentru acest post, încercând astfel să obţină un nou mandat în fruntea unităţii medicale slătinene.

Cătălin Rotea are programată proba scrisă, care constă într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor, pe 12 august, urmând ca pe 19 august să susţină proiectul de management.

În prezent, conducerea celei mai mari unităţi medicale din judeţ este asigurată de Cătălin Rotea, care a fost numit pe post în septembrie 2017. Acesta a înlocuit-o pe Elena Vişan, ultimul manager al instituţiei medicale care avea concurs pe post.  

Rotea are 35 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Management şi al Facultăţii de Drept. Totodată, acesta are un master în Dreptul Afacerilor, iar în prezent este doctorand la Universitatea Craiova, urmând un curs pentru Managementul Organizaţiilor Publice.

De-a lungul carierei sale, acesta a fost comisar şef al Gărzii de Mediu, prefect al judeţului, în perioada 2013-2013, şef de cabinet în Ministerul Finanţelor Publice 2014-2015, director al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Olt (2015-2016) şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Comentarii

Redacţia

2019-08-07 10:36:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...