Special

2018-12-08, 13:49:51

Câștigătorul concursului, lansat de Gazeta Nouă, a intrat în posesia tricoului internaționalului român Nicușor Bancu

Un tânăr de 18 ani, din localitatea olteană Deveselu, este norocosul câștigător al tricoului purtat de internaționalul român Nicușor Bancu, în meciul cu Finlanda, din 5 iunie 2018, de pe Stadionul Ilie Oană. Câștigătorul a fost desemnat în urma extragerii la sorți desfășurate joi, 6 decembrie.

Denis Ștefan, un tânăr de 18 ani din Deveselu, este norocosul câștigător al tricoului internaționalului Nicusor Bancu, desemnat, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, cel mai bun fundaș în 2018. Internaționalul român se numără printre jucătorii preferați ai tânărului care a intrat deja în posesia tricoului.

„Este primul concurs pe care îl câștig, nu am participat la foarte multe, pot spune că am avut noroc. Sunt suporter al Universității Craiova de mic, iar Bancu și Mitriță sunt jucătorii mei preferați. Sigur, îi simpatizez pe toți, dar ei doi sunt speciali. Nu o să port tricoul, l-am pus deja pe perete, la loc de cinste, pentru ca având autograful lui, este, cum se spune, un tricou de colecție", a declarat Denis Ștefan.

Gazeta Nouă pregătește un alt concurs în care premiul pus în joc va fi un nou tricou de colecție. Pentru a nu rata șansa de a participa, cititorii trebuie în primul rând să dea like paginii de facebook Gazeta Nouă Online.

Comentarii

Redacţia

2018-12-08 13:49:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...