Administraţie

2019-04-09, 13:45:02

Bugetul judeţului Olt, aprobat. Cei mai mulţi bani merg către investiţii

Bugetul judeţului Olt a fost aprobat, marţi, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean, cea mai mare parte a banilor urmând să fie folosită pentru susţinerea investiţiilor.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat, la finalul şedinţei de marţi, că bugetul din acest an este mai mare cu aproximativ 30 de milioane de lei.

„Bugetul a fost aprobat. Consiliul Județean a câștigat anul acesta aproximativ  30 milioane lei. Acești bani se regăsesc în investiții, pentru că o parte din investiții vom reuși să le susținem din bugetul pe anul în curs, iar cealaltă parte de investiții vin din excedent, pentru că astăzi am aprobat și utilizarea unei sume din excedent pentru investiții”, a declarat Oprescu.

Cea mai mare sumă va fi alocată şi în acest an investiţiilor în sistemul de sănătate, în speţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, care va primi 16 milioane de lei doar pentru investiţii.

„Cea mai mare sumă o primește Spitalul Județean Slatina, aproximativ 16 milioane de lei numai pentru investiții plus 4 milioane pentru cheltuieli curente, pentru că sporul de hrană, acele bonuri pe care le primesc angajații din Sănătate, o parte au fost plătite de Spitalul Județean. Și anul acesta avem acești bani, plus 16 milioane pentru investițiile în derulare”, a explicat Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2019-04-09 13:45:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...