Administraţie

2020-02-19, 15:40:41

Buget aprobat. Emil Moţ: „Dezvoltăm împreună Slatina. Sunt mândru că am reuşit să creionăm cel mai ambiţios proiect pentru oraşul nostru”

Bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Slatina a fost aprobat, miercuri, de aleşii locali, proiectul fiind prezentat de primarul Emil Moţ, într-o conferinţă de presă. Consilierii PNL au lipsit nemotivat de la şedinţă, deşi avizaseră proiectul, la comisiile din ziua anterioară.

Valoarea totală a bugetului Slatinei pe anul 2020 este de 296.950.000 lei, fiind constituit din venituri proprii - 177.222.000 lei, excedent bugetar - 58.815.000 lei şi sume din alte surse - 60.913.000 lei.

„Practic, bugetul oraşului nostru este coloana vertebrală a tuturor investiţiilor, a tuturor proiectelor şi a tuturor ideilor pe care le vom implementa în acest an şi în următorii ani. Cu acest proiect de buget, votat şi aprobat astăzi, dezvoltăm împreună Slatina. Sunt mândru că am reuşit să creionăm cel mai ambiţios proiect de buget pentru oraşul nostru, un proiect gândit pe termen scurt, mediu şi lung. Gândit, în primul rând, pentru noi, pentru slătineni”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moţ.

Edilul a anunţat că banii merg pentru finanţarea proiectelor din învăţământ, infrastructură, transporturi, proiecte cu finanţare europeană, asistenţă socială, cultură, sport şi calitatea vieţii - lifturi, containere îngropate, utilităţi, amenajarea de spaţii verzi.

Consilierii locali ai PNL au lipsit nemotivat de la şedinţa în care a fost aprobat bugetul local, arătând cât de mult le pasă de soarta slătinenilor. Au ales să nu participe la şedinţă deşi, cu o zi înainte, la şedinţa pe comisii, au votat pentru proiect, fără a avea vreun amendament.

„Le mulţumesc public tuturor consilierilor care au fost prezenţi, astăzi, şi au votat acest buget. Este un proiect foarte important. Într-adevăr, cei de la PNL, după ce au fost ieri la comisii şi au votat pentru buget, astăzi au decis să nu vină la şedinţa de consiliu local. Nu vreau să zic altceva, îi las pe slătineni să aprecieze această lipsă de respect pentru noi”, a mai spus primarul.
 Comentarii

Redacţia

2020-02-19 15:40:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...