Eveniment

2020-09-27, 19:05:03

Brebeni: Depistat cu mai multe buletine de vot asupra sa

Un bărbat din Brebeni a fost amendat după ce au fost depistate cu mai multe buletine de vot asupra lor.

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au fost despre faptul că într-o secție de votare din comuna Brebeni se află o persoană care are asupra sa cinci buletine de vot.

„Din verificările efectuate a reieșit faptul că două persoane, care au o relație de concubinaj, la intrarea în secția de votare, au primit câte 4 buletine de vot și au intrat în cabine alăturate pentru a-și exercita dreptul la vot. Întrucât femeia nu ar fi știut să citească, a solicitat sprijinul concubinului pentru a ștampila buletinele în locurile indicate de către aceasta. Bărbatul a ștampilat cele 8 buletine repartizate celor doi, după care a introdus în urna de vot doar 3 dintre acestea. Fiind observat de membrii comisiei, bărbatului i-au fost reținute cele 5 buletine care nu au fost introduse în urna, în vederea anulării acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul a fotografiat buletinul de vot.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 115/ 2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-09-27 19:05:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...