Eveniment

2019-12-15, 13:15:31

Bătrână din Orlea, ucisă de un consătean pentru 100 de milioane și un telefon mobil

Un bărbat de 48 de ani, din Orlea, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor și tâlhărie calificată. Acesta a ucis o bătrână de 83 de ani și i-a furat o sută de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul Olt, agresiunea s-a petrecut miercuri seara.


„În data de‭ ‬11.12.2019, în ‭ ‬jurul‭ ‬orelor 20:00, inculpatul  C.T. a pătruns fără drept în curtea locuinţei victimei C. E. din com. Orlea jud. Olt şi, profitând de starea de vădită vulnerabilitate, datorată vârstei victimei, respectiv 83 de ani, a agresat-o pe aceasta, lovind-o cu pumnul în zona feţei, după care a ştrangulat-o şi i-a sustras suma de aproximativ 10.000 lei şi un telefon mobil marca Mottorola”, spun procurorii. 


Ulteror, bărbatul a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns. Acesta a fost prins sâmbătă, în trafic într-o maşină de ocazie. 


„Victima C. E., de 83 de ani, a fost găsită decedată în data de 13.12.2019, în jurul orelor 14:00, la domiciliul acesteia din com. Orlea jud. Olt. Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei C. E. a fost violentă. Ea s-a datorat asfixiei mecanice prin ştrangulare (fracturi cartilaj tiroid). 
Leziunile traumatice constatate s-au putut produce, cel mai probabil, la data‭ ‬de‭ ‬ ‭ ‬11.12.2019,‭ ‬prin‭ ‬lovire‭ ‬de‭ ‬corpuri‭ ‬dure‭ ‬şi‭ ‬comprimare‭ ‬cu‭ ‬mâna (ştrangulare)”, mai spun procurorii. 

Astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Redacţia

2019-12-15 13:15:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...