Eveniment

2020-08-03, 13:35:50

Bătrân din Balş, salvat de jandarmii aflaţi în patrulare

Un bătrân de 83 de ani, din Balş, a fost salvat, duminică, de un echipaj de jandarmi. Bărbatului i s-a făcut rău, întimp ce se afla la cumpărături, în piaţa din oraş.

Potrivit reprezentanţilor IJJ Olt, militarii au auzit strigătele de ajutor ale oamenilor din piaţă. Bărbatul de 83 de ani căzuse din picioare, pierzându-şi conştienţa.

„Alarmat de strigătul public, unul din colegii noştri, ajuns la faţa locului, i-a acordat de îndată primul ajutor bătrânului, reuşind să îl ţină în viaţă până la sosirea ambulanţei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Olt, Claudia Sandu.

Astfel, unul dintre militari i-a aplicat bătrânului manevrele de resuscitare, în timp ce colegul său a apelat 112, solicitând spijinul Ambulanţei.
 

Comentarii

Redacţia

2020-08-03 13:35:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...