Eveniment

2018-12-17, 14:55:31

Aproximativ 5.000 de olteni, fără energie electrică de astăzi dimineaţă

Aproximativ 5.000 de olteni din 19 localităţi nu au energie electrică, încă din această dimineaţă, din cauza zăpezii abundente, Oltul fiind sub atenţionare Cod Galben de vreme severă.

Este vorba despre localităţile: Dobrețu, Iancu Jianu, Vulpeni, Valea Mare, Teslui, Stejești, Cârlogani, Grădinari, Cungrea, Vitomirești, Verguleasa, Pleșoiu, Piatra Olt, Brâncoveni, Coteana, Oporelu, Slătioara, Găneasa, Spineni.

Prefectul judeţului, Silviu Neacşu, a declarat că până în această seară, echipele distribuitorului de energie electrică ar trebui să remedieze toate problemele din reţea.

„Sunt echipele pe teren. Cea mai mare problemă era la Pleşoiu, unde este o staţie a CAO, şi înţeleg că la ora 15.00 va fi rezolvată problema de aici, urmând Iancu Jianu şi Dobreţu. Înţeleg că sunt probleme şi în municipiul Slatina, chiar la Prefectură am avut câte momente fără curent. Suntem sub Cod Galben şi înţeleg că se mai pun vreo 10-15 centimetri de zăpadă, de acum încolo”, a declarat Neacşu.

O atenţionare Cod Galben de vreme severă a fost emisă pentru judeţul Olt, valabilă pentru ziua de luni, până la ora 15.00. Potrivit atenţionării, va continua să ningă şi local se va depune strat de zăpadă de 10-20 centimetri.

În judeţul Olt a nins şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, după care a plouat torenţial. Al doilea val de ninsoare a început duminică seara.

Comentarii

Redacţia

2018-12-17 14:55:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...