Social

2019-04-11, 13:19:53

Aproape 1.000 de locuri de muncă vacante la bursa organizată mâine, 12 aprilie, în Slatina şi Caracal

Avalanşă de locuri de muncă pentru cei care sunt în căutarea unei slujbe. 938 de locuri de muncă vacante au fost anunţate de angajatorii olteni, la bursă, însă numărul acestora ar putea fi mai mare în ziua organizării evenimentului. Bursa generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura vineri, 12 aprilie, cu începere de la ora 9.00, în Slatina şi Caracal.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează pe 12 aprilie, în Slatina, la Casa de Cultură a Sindicatelor, şi în Caracal, în foaierul Teatrului Naţional, cu începere de la ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional sunt aşteptate la eveniment. Până în acest moment au fost anunţate 938 de locuri de muncă vacante, dintre care 43 sunt destinate celor care au studii superioare.

„Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei care au nevoie de un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau, în ultimă instanţă, să se orienteze sau reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. Au fost contactaţi 69 de agenţi economici, dintre aceştia 54 au confirmat participarea la bursă, cu un numar de 938 de locuri de muncă vacante, din care 43 sunt pentru studii superioare”, a declarat Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt.

Principalele meserii în care angajatorii olteni caută personal sunt: inginer construcţii civile, economist, şef departament, inginer drumuri, agent vânzări, lucrator gestionar, lăcătuş mecanic, zidar rosar tencuitor, fierar betonist, dulgher, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole textile, muncitor necalificat.

Comentarii

Redacţia

2019-04-11 13:19:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...