Agricultură

2020-02-04, 09:58:11

APIA Olt se aşteaptă la un eşantion de control mic, pentru că au fost descoperite erori puţine

Pentru că fermierii olteni au fost corecţi, reprezentanţii APIA Olt se aşteaptă la stabilirea unui eşantion de control mic, pentru acest an.

Specialiştii APIA Olt spun că fermierii din judeţ au fost corecţi şi din acest motiv eşantionul de control va fi redus.

„Noi am avut un eşantion de control mic, anul trecut, pentru că am avut erori puţine. Practic, eşantionul de control este direct proporţional cu numărul de nereguli descoperite anul anterior. Probabil, că şi anul acesta va fi la fel de mic. Cu cât eroare este mai mică şi eşantionul de control va fi mai mic. Pot spune că fermierii noştri sunt corecţi. Neregulile ce au fost descoperite în ultimul timp au fost suprapuneri, declaraţii fictive nu am avut”, au precizat reprezentanţii APIA Olt.   

798 de fermieri olteni au fost incluşi pe listele de control, anul trecut. Astfel, 482 agricultori din judeţ au intrat la controlul prin teledetecţie, efectuat cu ajutorul imaginilor prin satelit, iar alte 316 ferme au fost verificate în teren.
Comentarii

Redacţia

2020-02-04 09:58:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...