Eveniment

2019-11-12, 15:46:31

Adolescentă de 17 ani, violată de doi tineri la Movileni

Un dosar pentru viol a fost deschis de poliţiştii din Olt după ce, la finalul săptămânii trecute, doi bărbaţi din Movileni ar fi violat o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Stoicăneşti.

Violul s-ar fi petrecut într-o locuinţă din Movileni, aproape de miezul nopţii.

„ La data de 7 noiembrie , o tânără din comuna Stoicănești a sesizat faptul ca in timp ce se afla pe raza comunei Movileni, ar fi fost obligata de doi bărbați să întrețină relații sexuale cu acestia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse, fata ar fi consimţit primul act sexual cu un tânăr de 19 ani din Movileni şi altul de 21 de ani din Bălteni, însă ulterior nu a vrut să mai repete experienţa şi a fugit. Ea a sunat la 112 şi s-a ascuns în tufişuri, pe un câmp.

Acolo a fost găsită de poliţişti.

Comentarii

Redacţia

2019-11-12 15:46:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...