Comunitate

2020-09-18, 12:48:31

A doua staţie de monitorizare a calităţii aerului, în Slatina

Consilierii locali slătineni urmează să aprobe, în următoarea şedinţă a legislativului, instalarea unei a doua staţii de monitorizare a calităţii aerului, pe strada Aleea Muncii, lângă corpul B al Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu”.

Mai exact, aleşii locali vor fi chemaţi să-şi dea acordul pentru schimbarea destinaţiei unei suprafeţe de teren.

„Se propune schimbarea destinației unei suprafețe de teren de 30,0 mp, din cadrul imobilului situat în municipiul Slatina, Aleea Muncii nr. 4, ce aparține domeniului public al municipiului Slatina, aflat în administrarea unității de învățămant - Liceul Teoretic ”Nicolae Titulescu” Slatina, din teren cu destinația de curte a unității de învățămant - Liceul Teoretic ”Nicolae Titulescu” Slatina, în teren destinat amplasării și împrejmuirii unei stații de monitorizare a calității aerului în municipiul Slatina, pe suprafața de teren de 6,75 mp, și a realizării unei căi de acces din Aleea Muncii, la stația de monitorizare, pe suprafața de teren de 23,25 mp, identificat potrivit planului de situație anexat”, se arată în expunerea de motive ataşată proiectului de hotărâre.

Staţia va fi instalată de Ministerul Mediului.

În Slatina există o staţie de monitorizare a calităţii aerului amplasată pe Dealul Grădişte.


Comentarii

Redacţia

2020-09-18 12:48:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...