Sănătate

2020-02-27, 09:43:57

58 de persoane care s-au întors din zonele de focar cu coronavirus din Italia, monitorizate de DSP Olt

Specialiştii DSP Olt spun că în perioada 24-26 februarie au intrat în monitorizare 58 de persoane provenite din regiunile Lombardia şi Veneto pentru care s-a decis supravegherea în regim de izolare la domiciliu timp de două săptămâni.

Toţi cei care au ajuns în judeţ în aceatdă perioadă sunt monitorizaţi de către medicii de familie, sub coordonarea directă a DSP Olt.

Cei care nu sunt înscrişi pe lista medicilor de familie sunt supravegheaţi de către Departamentul de Supraveghere a Sănătăţii din DSP Olt.

DSP Olt actualizează permanent lista cu cei care ajung în judeţ din zonele în care se înregistrează mai multe cazuri cu coronavirus.

„Zilnic lista se actualizeaza pe baza informaţiilor, chestionare de evaluare şi localizare pe teritoriul României, primite, de la punctele de frontieră, dar şi prin colaborare cu reprezentanţii locali ai judeţului Olt, care ne sprijină operativ în depistarea noilor sosiţi”,
spun specialiştii DSP Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-02-27 09:43:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...