Actualitate

2019-07-15, 15:04:55

5 lucruri care se schimbă odată ce începi să te îmbraci mai masculin - La ce să te aștepți dacă împrumuți haine din dulapul lui

Deja nu mai este un lucru atât de neobișnuit pentru femei să poarte haine din garderoba masculină. Deoarece sunt mai înclinate spre modă și au abilități estetice mai dezvoltate, femeile pot arăta foarte bine în haine bărbătești. Cu toate acestea, așa cum bine știm, vestimentația pe care alegem să o purtăm poate naște prejudecăți în mintea oamenilor.

Stilul pe care il adoptăm transmite un anumit mesaj despre noi, ceea ce ne poate afecta în bine sau în rău viața socială. Dacă te-ai decis să te îmbraci din dulapul lui, trebuie să fii pregătită pentru niște schimbări în comportamentul altora față de tine, care te pot surprinde mai mult sau mai puțin.

Așadar, atunci când te îmbraci mai masculin poți observa că:

Vei fi luată mai în serios


Deși este o realitate cu care nu suntem foarte confortabili, bărbații sunt luați mai în serios decât femeile. Chiar dacă sunt prejudecăți care nu sunt bazate pe un temei solid, acestea dictează măsura în care oamenii ne vor asculta sau vor fi receptivi la ideile noastre. Femeile care au început să abordeze un stil vestimentar masculin, în special la locul de muncă, au observat că astfel au reușit să împrumute din spiritul dominant al bărbaților. Acestea au început să fie luate mai în serios, în special de către publicul masculin, care le-a tratat cu mai mult respect și au simțit că sunt privite cu egalitate. Iată aici și alte sfaturi care te vor ajuta să te faci auzită și plăcută.

Te vei simți mai confortabil

De multe ori când ne gândim la o ținută office, ne vin în minte lucruri inconfortabile: o fustă strâmtă, pantofi cu toc, haine restrictive. În schimb, ținuta formală a bărbaților se bazează pe confort, în timp ce continuă să fie stilată. În general, hainele bărbătești sunt mult mai comode decât cele feminine, așadar abordarea unui stil masculin te va ajuta să te simți mai bine, să ajungi acasă fără răni la picioare și să te simți bine chiar și în zilele delicate. Ai nevoie de idei de ținute pentru job? Găsești aici câteva din care poți să te inspiri!

Ai mai multe opțiuni

În momentul în care ai de ales atât din garderoba feminină, cât și din cea masculină dintr-un magazin, automat ai mai multe opțiuni. Totuși, și stilul masculin este mai diversificat în ultimii ani, ceea ce îți deschide orizonturile. Poți selecta un look smart-casual, sport, camuflaj, casual, colorat sau neutru. Ai foarte multe opțiuni la dispoziție astfel încât să construiești o ținută cu tentă masculină. Găsești tot, de la tricouri de bărbați până la cămăși și pantaloni, într-o varietate de croieli, culori, materiale și texturi.

Vânzătorii vor fi confuzi


Trebuie să te aștepți ca atunci când ești o femeie care cumpără haine destinate purtării de către bărbați, să se ridice unele întrebări. Vânzătorii s-ar putea uita ciudat la tine sau chiar să spună: „Dar asta este pentru bărbați!”. Alții ar putea începe să te întrebe: „Pentru cine doriți să cumpărați? Ce mărime poartă? Ce vârsta are? E pentru soț/frate/tată/prieten?”. În momentul în care le vei spune că de fapt hainele sunt pentru tine, nu este de mirare ca aceștia să fie confuzi. Ceea ce trebuie să faci este să nu te justifici. Nu e treaba nimănui de ce alegi să te îmbraci cu articole vestimentare masculine.

Vei avea mai mult spațiu de depozitare


Garderoba feminină este cunoscută pentru faptul că are buzunare inutil de mici. Pe de altă parte, o pereche de jeanși masculini au cu mult mai mult spațiu în buzunare. Nu toate femeile preferă să poarte o poșetă, așa că hainele masculine le pot fi foarte utile deoarece le ajută să își depoziteze în siguranță telefonul, portofelul și alte obiecte mici care pot încăpea în buzunare.

Stilul masculin poate fi abordat cu mult succes de către orice femeie care își dorește asta. Acum că știi la ce să te aștepți, ești gata să te îmbraci cu stil, chiar dacă îți alegi hainele din garderoba lui.

Sursa foto: Shutterstock.com; Pexels.comComentarii

Redacţia

2019-07-15 15:04:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...