Învăţământ

2021-09-28, 09:48:48

247 de candidaţi la concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct, la şcolile şi grădiniţele din Olt

247 de dascăli s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct la unităţile de învăţământ din judeţul Olt.

Este vorba despre 165 de posturi de director şi 38 de posturi de director adjunct. Potrivit metodologiei, după susţinerea probei scrise candidaţii îşi vor exprima opţiunea pentur postul pe care îl vizează.

Concursul presupune două probe, proba scrisă şi interviul. Calendarul se întinde până la sfârşitul anului iar noii directori îşi vor prelua mandatul de patru ani din 10 ianuarie 2022.

După înscriere, în perioada 27-29 septembrie vor fi evaluate dosarele. Pe 30 septembrie va fi afişată lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor. Pe 1 octombrie, se depun solicitările de analiză a cauzelor şi remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere în platforma informativă. 4-6 octombrie – remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere.

Pe 7 octombrie se afişează lista candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor, iar pe 8 octombrie vor fi stabilite centrele speciale de desfăşurare a probei scrise. Pe 13 octombrie, candidaţii sunt repartizaţi pe centre.

VEZI funcţiile scoase la concurs şi condiţiile pentru înscriere

Proba scrisă se va desfăşura pe 15 octombrie şi tot atunci vor fi afişate rezultatele. În perioada 15-17 octombrie pot fi depuse contestaţiile, iar între 18 şi 20 octombrie acestea vor fi soluţionate.

Pe 20 octombrie, vor fi afişate rezultatele finale.

Comentarii

Redacţia

2021-09-28 09:48:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...