Sănătate

2021-03-05, 13:43:13

11 medici s-au înscris pentru un post de dentist la Cabinetul de Urgenţe Stomatologice din cadrul UPU Slatina

Nu mai puţin de 11 medici vor să ocupe un post în Cinetul Medicină Dentară de Urgenţă din cadrul UPU Slatina. Două dosare au fost respinse pentru că nu erau complete, dar candidaţii au timp până pe 10 kmartie să aducă rstul documentelor solicitate.

Potrivit site-ul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Carmen Dorobanţu, Bogdan Irinel Drăghici, Kiril Valeriev Kirilov, Sorana Cristina Mustăciosu, Andreea Nicolaescu, Alina Bianca Pistol, Ruxandra Păetronela Prelipcean, Mihai Adrian Rusescu şi Eliza Ştefania Voinea au dosarele complete şi vor lua parte la concursul pentru ocuparea postului din cadrul Cabinetului de Urgenţa Stolatologice.

Alţi doi medici, Aneta Cîrstocea şi Daniel Tănase, au termen până pe 10 martie, ora 16.00 să-şi depună la dosare certificatele medicale care să ateste că sunt apţi neuropsihic pentru exercitarea activităţii pentru postul pentru care candidează.

12 posturi de medic şi unul de farmacist a scos la concurs Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Pentru cele două posturi de medic specialist în cadrul ATI s-a înscris un singur medic, Felicia Nedelea, dar al cărei dosar nu este încă validat, nefiind complet, iar pentru postul de rezident an V s-au înscris doi candidaţi, Călin Dinu Hădăreanu şi Carmen Alexandra Mirescu, al cărei dosar nu este încă validat.

Concurs se va da şi pentru două posturi de medic specialist în cadrul UPU Pediatrie. Simona Ilinca şi Cleopatra Andreea Nicolae s-au înscris la concurs. Tot în UPU s-au scos la concurs şi două posturi de rezident an V, pentru care vor candida Ramona Elena Gheorghe şi Liviu Ionuţ Văleanu.

Pentru postul de medic specialist ortoped s-au înscris trei candidaţi, Rafat Almasarwah, Marius Florin Bălă şi Florin Crăcea.

Concurs se organizează şi pentru un post de specialist Boli Infecţioase, pentru care s-a înscris un singur candidat, Radu Murgean.

Pentru Serviciul de Management al Calităţii Serviciilor de Sănătate sunt scoase la concurs două posturi, unul de medic specialitatea medicină generală şi unul de medic specialist, specialitatea sănătate publică şi management. Două doctoriţe s-au înscris pentru postul de specialist medică generală, Irina Zanfir şi Daniela Dumitra Constantinescu (are termen până pe 10 martie să-şi completeze dosarul de candidatură).

Şase farmacişti vor să se angajeze pe postul scos la concurs în cadrul Farmaciei SJU Slatina. Adelina Gabriela Costin, Siminica Elena Petrache, Florin Ionel Truţă, Maria Cristina Şerbănoiu, Cristina Ileana Enache şi Daniela Staicu şi-au depus dosarele de candidatură, ultimele două având de adus acte ce lipseau, până miercuri, la ora 16.00.

Concursurile pentru cele 12 posturi de medic şi unul de farmacist se va organiza în cel mult 90 de zile, de la data publicării anunţului în revista „Viaţa medicală".

Comentarii

Redacţia

2021-03-05 13:43:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...