Eveniment

2020-05-26, 18:10:49

10 ani de la incendiul de la „Dragonul Roşu” din Bucureşti, în care un pompier oltean a murit

Pompierii au ţinut, astăzi, un moment de reculegere în memoria camaradului lor, olteanul Ionuţ Cristian Ungureanu, care a murit, acum 10 ani, în incendiul de la Complexul Comercial „Dragonul Roşu” din Capitală.

Originar din comuna olteană Valea Mare, Ionuţ Ungureanu era încadrat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.
 
„Timpul trece, dar rănile trecutului se vindecă greu. Ziua de 26 mai va rămâne în memoria noastră pentru tot restul vieții. În urmă cu 10 ani, pompierii capitalei au pierdut un camarad, în lupta cu focul. Ionuț Cristian Ungureanu, pompier în cadrul Detașamentului Dămăroaia, s-a stins din viață în 26 mai 2010, pe durata intervenției pentru stingerea unui incendiu produs la un complex comercial. A fost probabil cea mai complexă intervenție a ultimului deceniu, dar în urma căreia focul și-a luat tributul, un salvator devotat aflat la început de carieră”, notează ISU B-IF pe pagina de Facebook.


Comentarii

Redacţia

2020-05-26 18:10:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...