Politică

2020-09-27, 14:19:44

Paul Stănescu, secretarul general al PSD: „Am votat cu gândul la fapte și nu la vorbe goale și promisiuni de campanie"

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a fost la vot, în localitatea de domiciliu, Vişina.

El a declarat că şi-a dat votul pentur oameni care au demonstrat deja ce pot face.

„Am votat cu gândul la fapte și nu la vorbe goale și promisiuni de campanie. Am votat pentru cei care au demonstrat deja că sunt interesați de construcție, de dezvoltare, de rezolvarea problemelor comunităților lor, și nu de războaie politice care nu folosesc nimănui. Am votat pentru o administrație eficientă, aproape de oameni, unde fiecare cetățean să se simtă în siguranță la el acasă!”, a declarat Stănescu.

Stănescu le-a transmis un mesaj şi votanţilor din Bucureşti.

„Același gând îl transmit astăzi și bucureștenilor! Votați gândindu-vă la fapte nu la vorbe! Cu toții, toți românii, indiferent de localitatea în care ne aflăm, au văzut deja ce înseamnă  un an de zile pierdut cu promisiuni nerespectate, cu abuzuri și umilințe, cu haos! La fel, am văzut cu toții cine a fost interesat de rezolvarea problemelor comunității sale și cine doar de ordinele primite de la partid. Votați pentru a face România bine!”, a conchis el.

Comentarii

Redacţia

2020-09-27 14:19:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...