Ghidul noului jucător de poker live

Pokerul live online oferă o alternativă nouă și realistă la lumea pokerului online. Și ce este mai exact pokerul live? Este cel mai apropiat substitut pentru a juca la o masă reală, deoarece este în esență poker online cu dealeri live.


Cu cele mai recente progrese în pokerul virtual, care permite jocul în timp real și poate fi jucat oricând și oricum, pokerul cu dealer live are un viitor strălucit. Citiți ghidul nostru cuprinzător despre detaliile pokerului live și încercați-l la mr bit!

Poker live online vs poker online

Deși există variații infime între formate, ritmul jocului s-a schimbat simțitor. Pokerul jucat online se mișcă rapid, cu oscilații mai mari și mai multă acțiune pre-flop. La fel ca un joc de masă live, pokerul live se joacă online. Gamele de mâini sunt mai mici și ritmul este adesea mai lent.

Pokerul online, în general, atrage jucători cu stiluri de joc agresive și oferă o concurență mai dură. În schimb, pokerul live are frecvent jucători relaxați și pasivi, ceea ce duce la mai multe poturi multiway și jocuri mai lejere. Este esențial să vă amintiți că fiecare joc este unic și că depinde de dumneavoastră să învățați despre stilul de joc al adversarilor dumneavoastră. O sugestie inteligentă ar fi să renunți de fiecare dată când acel jucător pariază sau mărește miza, de exemplu, dacă joci poker live cu dealer și un alt jucător continuă să renunțe, dar pariază atunci când are o mână solidă.

  • Foto Ghidul noului jucător de poker live

Strategie pentru poker live

În ciuda faptului că pokerul live și pokerul online au în comun aceleași mâini și reglementări, abordarea ta ar trebui să varieze în funcție de joc. Acest lucru se datorează unui număr de factori, inclusiv ritmul jocului, jucătorii de la masă și disponibilitatea unui dealer live real prin intermediul unei transmisiuni web.

Trebuie să jucați mai strâns decât de obicei atunci când jucați poker cu dealer live, mai ales atunci când jucați împotriva unor adversari care sunt agresivi. Deoarece nu au evoluat încă un stil de joc eficient, adversarii recreaționali care joacă pentru distracție vor juca de obicei lejer împotriva ta în jocuri. Dificultatea constă în a identifica acești jucători, ceea ce este în general simplu, deoarece ei controlează frecvent acțiunea jocului. Este un lucru cunoscut printre jucătorii experimentați să urmărească erorile și apoi să se năpustească. Nu este o idee rea să le plătești pariul dacă ai o mână grozavă și vezi că un jucător nou ridică miza. Rețineți că trebuie să vă asumați riscuri măsurate pentru a avea un joc bun.

Ritmul de joc este o diferență evidentă. Este nevoie de perseverență și de o mentalitate de poker slow-motion pentru a juca poker live. Sunt mult mai puține mâini jucate pe parcursul întregului joc de poker online cu dealeri umani, deoarece intervalele dintre runde sunt mai lungi. Din cauza probabilității reduse de a primi în mod constant mâini puternice, este esențial să vă mențineți atenția asupra jocului și asupra acțiunilor celorlalți jucători (chiar și după ce ați renunțat). Este simplu să devii frustrat și să începi să joci neglijent, recurgând frecvent la strategii combative precum bluffurile.

Cea mai sigură alegere dintre strategiile agresive de utilizat pare a fi semi-bluffing-ul. Atunci când aveți o mână slabă spre medie care are potențialul de a fi puternică cu cărțile potrivite de la dealer, cum ar fi cu chintă sau culoare, pariați în acest mod. Urmărirea râului duce ocazional la o victorie interesantă, ridicându-vă moralul și participarea la un joc care ar putea să se prelungească.

Dar este, de asemenea, important să recunoaștem că diferitele versiuni de poker au unele lucruri în comun. Strategia ta de pariere ar trebui să fie influențată de locul în care te afli în timpul rundei. O poziție târzie este atunci când pariul dvs. este unul dintre ultimele trei plasate într-o rundă. Aveți mai multă marjă de manevră pentru a plasa pariuri agresive și a câștiga potul ca rezultat. De ce? Pentru că ai avantajul de a vedea pariurile adversarului tău atunci când te afli într-o poziție târzie. Atunci când jucătorii pariază conservator și tu amplifici pariul de deschidere, mulți jucători care jucau activ vor renunța la rundă, sporindu-ți șansele de câștig.

Înțelegerea stilurilor de joc ale adversarilor tăi este o tactică suplimentară care ar trebui folosită în orice format de poker. Cel mai bun mod de a determina ce trebuie să faci în continuare este să poți citi tiparele de pariere ale adversarului. Pe de altă parte, este crucial să evitați să deveniți lizibil; păstrarea unui simț al spontaneității este o modalitate bună de a face acest lucru.

În plus, stadiul unui joc ar trebui, de asemenea, să vă afecteze alegerile de pariere. Dacă este devreme în joc, dați dovadă de răbdare și lăsați-i pe ceilalți jucători să facă greșeli, indiferent dacă jucați într-un joc obișnuit sau într-un turneu de poker. Rândurile ulterioare sunt cele în care ar trebui să începi să gândești agresiv.

Concluzie

Dacă vreți să jucați poker live, trebuie să luați în considerare faptele prezentate în acest articol pentru a avea șansa de câștig!