FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei

Cupa „Speranţe Slătinene”, competiţie rezervată juniorilor Under 11, organizată de Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Direcţia pentru Sport Olt şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt a fost un real succes. Opt echipe s-au întrecut, timp de două zile, pe Stadionul „1 Mai” într-o competiţie ce a reunit zeci de copii ce practică sportul rege. Toate echipele au fost premiate cu un echipament complet de joc, mingi, trofee şi diplome. Primarul Slatinei, Emil Moţ, a înmânat premiile.

Competiţia dedicată copiilor născuţi 2013 şi mai mici a reunit echipele CSS Slatina, CSM Slatina I, CSM Slatina II, LPS Slatina, Viitorul Slatina, Athletic Slatina, Şcoala de Fotbal Ciprian Dinu şi Academia de Fotbal Răzvan Raţ.

După disputarea meciurilor din grupă, primele patru clasate au evoluat în seria intitulată sugestiv Champions Legue, iar celelalte patru în seria Europa Legue.

Finala mică a fost disputată de CSM Slatina I şi Academia de Fotbal Răzvan Raţ, iar marea finală de către Athletic Slatina şi Şcoala de Fotbal Ciprian Dinu. Competiţia a fost câştigată de puştii de la Athletic Slatina care s-au impus cu 6-2 în finală.


  • Foto FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei
  • Foto FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei


De asemenea, au fost acordate şi premii individuale. În seria Europa Legue (echipele de pe locurile 5-8) cel mai tehnic jucător a fost desemnat David Marcu (CSS Slatina), cel mai bun portar Alexandru Ciucă (LPS Slatina), cea mai bună tânără speranţă Răzvan Dragnea (CSM Slatina), în timp ce golgheter a fost Robert Enache (LPS Slatina). În seria Champions League (echipele de pe locurile 1-4) cel mai bun jucător a fost Andrei Roşoga (Athletic Slatina), cel mai tehnic Gabriel Dinu (Şcoala de Fotbal Ciprian Dinu), cel mai bun portar Adriano Rada (şcoala de Fotbal Ciprian Dinu), în timp ce golgheter a fost Rareş Bădălan de la Academia Răzvan Raţ.

Trofeele au fost înmânate de către primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, care a dat asigurări că va organiza an de an această competiţie.


  • Foto FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei
  • Foto FOTO&VIDEO. Cupa „Speranţe Slătinene” şi-a desemnat câştigătorii. Trofeele înmânate de primarul Slatinei


 Vă promitem că vom organiza această competiţie în fiecare an, pentru toţi copiii talentaţi din Slatina. Peste doi ani, vom avea un stadion nou, vom avea o bază sportivă modernă, pentru tot ceea ce înseamnă speranţe ale fotbalului slătinean. Felicitări copiilor, felicitări dumneavoastră, părinţilor, pentru că-i susţinenţi, şi nu în ultimul rând felicitări antrenorilor pentru munca depusă”, a precizat primarul municipiului Slatina, Emil Moţ.

Fondurile necesare premierii şi a organizării competiţiei au fost asigurate de către Primăria municipiului Slatina şi Consiliul Judeţean Olt.

Pe parcursul celor două zile de competiţie am avut meciuri frumoase, între cele opt echipe din municipiul Slatina. Din rândul lor sperăm să se ridice, să confirme cât mai mulţi, despre care să auzim în cele mai bune campionate din lume. A fost un real succes, nu avea cum să fie altfel atât timp cât sunt implicate autorităţile locale. Premiile au fost substanţiale, fiecare echipă a primit câte un echipament complet de joc, dar şi premii individuale”, a declarat Doru Alexe, reprezentant al Direcţiei pentru Sport Olt.

 Au fost două zile pline de emoţii, copiii s-au prezentat extraordinar de bine din toate punctele de vedere. Au fost jocuri frumoase, cu răsturnări de rezultat, iar la final a fost o premiere reuşită, care s-a văzut în bucuria şi emoţiile copiilor. Mulţumim autorităţilor publice locale, Consiliului Judeţean Olt şi Primăriei municipiului Slatina pentru că au fost alături de noi. Sperăm ca această competiţie să se desfăşoare şi în anii următori şi să rămână în sufletul copiilor ca o amintire de neuitat”, a precizat preşedintele AJF Olt, George Constantinescu.