FOTO. Prefectul de Olt foloseşte din nou autoturismul instituţiei în scop electoral

Prefectul de Olt a folosit din nou autoturismul instituţiei în scopuri electorale. De această dată, el a mers cu maşina statului la o întâlnire electorală pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina. Evenimentul s-a petrecut marţi.


După ce a folosit maşina Instituţiei Prefectului pentru a hărţui familia primarului Slatinei, prefectul merge acum cu autoturismul MAI la întâlniri electorale.

Fotografii făcute marţi îl arată de reprezentantul Guvernului în teritoriu la o astfel de întâlnire desfăşurată în Slatina, pe strada Nicolae Bălcescu.


  • Foto FOTO. Prefectul de Olt foloseşte din nou autoturismul instituţiei în scop electoral
  • Foto FOTO. Prefectul de Olt foloseşte din nou autoturismul instituţiei în scop electoral


Prefectul a recunsocut în cadrul unei conferinţe de presă, că a folosit autoturismul instituţiei pentru a hărţui familia primarului Emil Moţ, confirmând acuzaţiile edilului care a prezentat şi dovezi video. Pentru folosirea resurselor publice în interese personal, un fost primar al municipiului Iaşi a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Întrebat ce căuta în timpul programului de lucru şi cu autoturismul Instituţiei Prefectului pe un câmp din Slatina, Mario De Mezzo a declarat: „Am fost în calitate de prefect!”.