FOTO. Poliţiştii au împărţit mărţişoare de 1 Martie

A devenit deja o tradiţie ca poliţiştii din județul Olt să marcheze Ziua Mărţişorului, prin oferirea unor simboluri ale primăverii, doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic.

A devenit deja tradiție ca polițiștii să le surprindă pe doamnele și domnișoarele întâlnite, fie în calitate de conducători auto, fie pietoni, de 1 martie și să le ofere zâmbete și mărțișoare la început de primăvară.

Astăzi, încă de la primele ore, polițiștii rutieri și de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt,  le-au făcut o surpriză plăcută celor pe care le-au oprit pe dreapta, nu pentru a le amenda, ci pentru a le ura o primăvară în siguranță. Nici cele care au circulat în calitate de pietoni nu au trecut neobservate, fiind în atenția polițiștilor care le-au înmânat tradiționalele mărțișoare.

Totuși, acest lucru nu înseamnă că vigilența oamenilor legii a scăzut față de abaterile constatate. Siguranța tuturor este foarte importantă, așa că polițiștii le recomandă cetățenilor să respecte regulile de circulație și măsurile de protecție individuală.